Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kung-Fu Master (Használt termék)

Activision
3.990 Ft
3.490 Ft
Kedvezmény: 500 Ft 13%
Menny.:db
Elérhetőség: Elfogyott
Kung-Fu Master
KungFuMaster arcadeflyer.png

North American arcade flyer

Developer(s)
Publisher(s)
Producer(s) Scott Tsumura
Designer(s) Takashi Nishiyama
Composer(s) Koji Kondo 
Platform(s)
Release
    • JP: December 1984
  • show

    List of re-releases

Genre(s) Beat 'em up
Mode(s) Single-playermultiplayer
3.990 Ft
3.490 Ft
Kedvezmény: 500 Ft 13%
Menny.:db

Leírás

 A Kung-Fu Mester, amelyet Japánban Spartan X néven ismert, egy 1984-es beat 'em up arcade játék, amelyet az Irem fejlesztett ki és adott ki Japánban. Később Észak-Amerikában tette közzé a Data East. A japán verzió a japán Spartan X néven ismert Jackie Chan film Wheels on Meals filmen alapult, és jóváírásra került a „Paragon Films Ltd., Towa Promotion”, aki a film alapját készítette. A játékot sokan úgy vélik, hogy az első beat 'em up videojáték, és Bruce Lee Haláljátékának elemeit tartalmazza.
   A játékos Thomas, Keikogi ember és papucs szerepét veszi át. Thomas barátnőjét, Sylvia-t elrabolták a bűnözők, és Thomasnak öt ellenséggel teli oldalsó görgetési emeleten kell küzdenie, hogy megmentse. Az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság verzióját brutálisan „mentőbarátnő - sújtotta emberek” -re összegzik, és magyarázattal nyílik meg: „Egy kung-fu mestert, Thomasot és Sylvia-t megtámadtak néhány ismeretlen srác. (Sylviat elrabolták.)
   Ebben a korai ütemezésben a játékos irányítja a főszereplőt, Thomasot, joystickkal mozgatás / ugrás / guggolás céljából, és külön gombokat a lyukasztáshoz és a rúgáshoz. Bármelyik támadást meg lehet tenni álló, goromba vagy ugró helyzetből. A lyukasztók több pontot kapnak, mint rúgások, és több kárt okoznak, ám a tartományuk rövidebb. Az emberi ellenség, amellyel a játékos találkozik, magában foglalja a Grippers-eket, akik megragadhatják Thomasot, és energiát engedhetik el, amíg meg nem rázják; Knife Throwers, akik két különböző magasságba dobhatnak, és kétszer kell megütniük; és Tom Toms, rövid harcosok, akik vagy megragadhatják Thomasot vagy botrányt, hogy a fejére csapjanak, amikor goromba. Páros számozott emeleteken a játékosnak leeső labdákkal és edényekkel, kígyókkal, mérgező lepkékkel, tűzoltó sárkányokkal és felrobbanó konfetti golyókkal is foglalkoznia kell. A templom öt emelettel rendelkezik, mindegyik egy másik főnökkel ér véget, akit le kell győzni, mielőtt Thomas felmászhat a lépcsőn a következő emeletre. Thomasnak minden emeletet meghatározott időn belül be kell fejeznie; ha elfogy az idő, vagy ha energiája teljesen lemerül, egy életet veszít, és az egész padlót vissza kell játszania. Ha a főnök legyőzi Thomasot, a főnök nevet. Bár öt főnök van, a játék csak két különböző szintetizált nevet használ. (A NES portja a harmadik, magas szintű szintetizált nevetést használja a Fekete Mágus számára, a negyedik emeleti főnöknek.) Miután a játékos mind az öt emeletet kitöltette, a játék az Ördög templom igényesebb verziójával indul, bár az alapvető fontosságú a részletek változatlanok maradnak. A képernyőn megjelenik az aktuális ház vizuális jelzése. Minden öt kész padló sorozatánál egy sárkány szimbólum jelenik meg a képernyő jobb felső sarkában.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!