Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Moon Patrol (Használt termék)

Irem
2.490 Ft
Menny.:db
2.490 Ft
Menny.:db

Leírás

A Moon Patrol egy Irem arcade játék, amelyet 1982-ben adtak ki először. Williamsnek engedélyezte Észak-Amerikában való terjesztését. A játék korai oldalsó görgetésű lövöldözős játék volt, és széles körben elismerték a parallaxis görgetés bevezetésének az oldalsó görgetésű videojátékokban.
   A játékos egy kilencedik szektorba kirendelt Luna városi rendőr szerepét tölti be, amely a „galaxis legkeményebb gengsztereinek otthona”. A játékos irányítja a holdkocsi figyelmét, oldalról nézve, amely áthalad a hold felszínén. Vezetés közben el kell kerülni az akadályokat, például krátereket és aknákat, és le kell lőni a különféle ellenségeket, például az UFO-kat, és a földön lévő tartályokat.
    A játékmenet számos „kurzuson” belül helyezkedik el, és mindegyiket 26 ellenőrző pontra osztják, amelyeket az angol ábécé betűi alapján neveztek el. Ezek közül az öt fő ellenőrző pont - E, J, O, T és Z - új „színpadot” jelöl, új háttérrel és témával; például a J-nél kezdődő harmadik szakasz bányákat vezet be. A képernyő felső részén látható a túra idővonal-stílusú térképe, amelyen az öt fő ellenőrző pont egyértelműen meg van jelölve. A térkép felett az aktuális ellenőrző pont, a színpadon eltöltött idő mutatója és három jelzőfény látható: a felső fény a közelgő ellenséges légi támadásokat jelzi, a középső jelzi a közelgő aknamezőt, az alsó pedig a hátulról közeledő ellenségeket.
    A szakasz végén az eltöltött időt összehasonlítják az átlaggal, és ennek megfelelően bónusz pontokat kapnak; egy teljes tanfolyam elvégzése további 5000 pontot ad. Két egyedi tanfolyam létezik: a „Beginner Course” és a „Champion Course”. A bajnokpálya örökké hurkolódik, és minden egyes hurok számozásra került a kényelem érdekében.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!