Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sony Walkman NW-A25HN (kibontott gyári dobozos) 3 hónap garancia

Sony
56.990 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Elfogyott
Nagy felbontású hang a kompromisszumok nélküli hangzásért: A nagy felbontású hangnak köszönhetően maradéktalanul kiélvezheti a digitális zene nyújtotta élményt. A nagy felbontású hang technológia a CD-knél alkalmazottnál nagyobb bitrátán rögzíti a zenét – növelve ezzel mind a mintavételezési frekvenciát, mind pedig a bitráta pontosságát –, így szinte tökéletes zenei felvétel készítését teszi lehetővé. Minden egyes szusszanást, minden egyes finom mozdulatot élvezhet, garantálva ezáltal a tökéletes élményt..

A zajszűrő fejhallgatók a középpontba helyezik a zenét: Az NW-A20 sorozat tagjait exkluzív zajszűrő fejhallgatóinkkal együtt szállítjuk, így könnyen kizárhatja az Önt körülvevő világ zajait. Az adott környezettől függően számos beállítás közül választhat, hogy igazán elmerülhessen a zene világában, és még intenzívebb zenei élményben lehessen része a háttérzajokat kizáró zajszűrőnek köszönhetően..

A DSEE HX™ visszaállítja zenefájljait: Szárnyalja túl a CD-minőséget. A DSEE HX™ szabadalmaztatott DSEE technológiánkra épít, és a tömörített audiofájlokat nagy felbontású hanghoz közeli minőségre javítja fel. A DSEE HX™ technológia az eredeti felvételek tömörítési eljárása során elveszett finom részletek visszaállításával gazdag, stúdióminőségű hangélményt hoz létre minden zenénél..

S-Master HX digitális erősítő: egyedülállóan tiszta hangzás: Élje át a csúcsminőségű nagy felbontású hang nyújtotta élményt az S-Master HX digitális erősítővel. Egyszerűsített és teljes mértékben digitális jelútvonal használatával az S-Master HX egyaránt visszaadja a nagy felbontású formátumok finom részleteit és széles frekvenciatartományát. A hagyományos erősítőkkel ellentétben megőrzi a digitális jelet közvetlenül a hangsugárzó-kimenet előttig, kiküszöbölve ezzel a torzítást a nagy felbontású hanghoz, ahogy azt az előadó megálmodta..

Gazdag zenei élmény a ClearAudio+ móddal: A Sony egyedülálló technológiája, a ClearAudio+ automatikusan úgy állítja be a hangzást, hogy még gazdagabb zenehallgatási élményt nyújtson. A különféle digitális jelfeldolgozó technológiák kombinációjára épülő ClearAudio+ egyenletesen tiszta, kiváló minőségű hangzást nyújt, akármilyen zenét is kedvel..

Kiváló minőségű Bluetooth®-os adatátvitel: LDAC: A Sony által kifejlesztett Bluetooth® LDAC kodek új szintre emeli a zenelejátszást. A szokásos Bluetooth® kapcsolaton történő adatátvitelnél akár háromszor nagyobb átviteli sebességet támogat. 96 kHz-es mintavételi sebesség és hatékonyabb kódolás a CD-minőségű vezeték nélküli hangzásért..

Egyérintéses zenehallgatás funkció az azonnali zenelejátszás érdekében: Az NFC (Near Field Communication, rövid hatótávolságú kommunikáció) technológiának köszönhetően nincs többé szükség vezetékes kapcsolatra és bonyolult beállítási folyamatra. Egyszerűen érintse NFC-kompatibilis okostelefonját vagy egyéb eszközét* a készüléken található „N” jelhez, és indítsa el zenéit. Nincs NFC? Nem gond! A Bluetooth® beállítások a készülékek manuális párosítását is lehetővé teszik. *Kompatibilis eszközök megtekintése.

Megnövelt akkumulátorkapacitás a hosszabban tartó zenei élményért: Nem kell többé készüléke lemerülésétől tartania, miközben úton van. Az NW-A20 teljes töltöttséggel akár 50 órán keresztül képes MP3-fájlok, illetve akár 30 órán át nagy felbontású hangfájlok lejátszására, így nem kell amiatt aggódnia, hogy lesz-e lehetősége feltöltenie készülékét útközben..

Többféle zenei formátum: Az NW-A20 sorozat támogatja a nagy felbontású hangformátumokat és az olyan népszerű formátumokat is, mint az MP3, WAV, AIFF, WMA, AAC, HE-ACC, FLAC és ALAC..
56.990 Ft
Menny.:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!