Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

SONY WH-1000XM2 Fekete (gyári doboz nélküli) 3 hónap garancia

Sony
67.990 Ft
54.490 Ft
Kedvezmény: 13.500 Ft 20%
Menny.:db
Elérhetőség: Elfogyott
Gyártó: Sony
Modell: WH-1000XM2
67.990 Ft
54.490 Ft
Kedvezmény: 13.500 Ft 20%
Menny.:db

Leírás

Hihetetlen csend, könnyed hatékonyság

Nincs gubanc, nincs bonyolult beállítás, csak kategóriaelső zajszűrés, amely kifejezetten önnek készül.
 . Hallgassa amit szeretne úgy, ahogy szeretné
Nincs kavarodás, nincs bonyolult beállítás, csak kategóriaelső zajszűrés, amely kifejezetten Önnek készül.

. Személyre szabott zajszűrés
A Személyes optimalizálás funkció elemzi a személyes jellemzőket, mint például a fejméretet, a szemüveget és a hajviseletet, és ennek megfelelően optimalizálja a hangzást.

. Repüléshez tervezett zajszűrés
A légköri nyomás optimalizáló ideális hangzást biztosít az utazási magasságban, így repülés közben élvezheti a kiváló zajszűrő előnyeit.

. Vezeték nélküli szabadság, zajok nélkül
Töltse át a zenét és hallgassa szabadon, vezeték nélkül, zajmentesen.
 


. Az Intelligens zenehallgatás az adaptív hangszabályozással automatikusan alkalmazkodik a tevékenységéhez
Az adaptív hangszabályozással működő Intelligens zenehallgatás automatikusan érzékeli a tevékenységét – például utazás, séta, várakozás –, és annak megfelelően módosítja a környezeti hangok beállítását. Egyéni igényei szerint testreszabhatja a Sony I Headphones Connect alkalmazással.

. Hang testreszabása egyéni igények szerint
A SENSE ENGINE lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel ráhangolódjon, illetve eltávolodjon a zenétől.

. Sony I Headphones Connect Android rendszerhez
Az adaptív hangszabályozással működő Intelligens zenehallgatás funkciójának használatához, a környezeti hangok beállításainak szabályozásához és a hangszínszabályzáshoz töltse le az androidos alkalmazást.
 


. Sony I Headphones Connect iOS rendszerhez
Az adaptív hangszabályozással működő Intelligens zenehallgatás funkciójának használatához, a környezeti hangok beállításainak szabályozásához és a hangszínszabályzáshoz töltse le az iOS-es alkalmazást.

. A Környezeti hangvezérléssel meghallja a fontos dolgokat
A Sony I Headphones Connect alkalmazással beállíthatja a környezeti hang funkciót úgy, hogy útközben is meghallja a fontos háttérhangokat.

. Beszélgetés érintésre a Gyors fülelés üzemmóddal
Kommunikáljon anélkül, hogy levenné a fejhallgatót. Az azonnali beszélgetéshez helyezze a kezét a burkolatra a hangerő csökkentéséhez.

. Virtuális surround hangzás
Akármerre jár, úgy érezheti, hogy magával ragadja a zene. Különböző helyszínekre, például szabadtéri színpadra, klubhelyiségre, koncertteremre és arénára optimalizált audioélményben lehet része.

. Hangszínszabályzó
A 2017. októberétől elérhető Sony I Headphones Connect alkalmazással testreszabható előzetes beállítások segítségével minden dalhoz megtalálhatja a tökéletes hangtónust.

. Hangpozíció-vezérlés
A vezeték nélküli hangsugárzókhoz hasonlóan kiválaszthatja, milyen irányból jöjjön a hang.
 


. Valóban autentikus hangzás
Hallgasson az eredeti felvételt hűen visszaadó zenét a nagy felbontású hang révén. A nagy felbontású hangra optimalizált S-Master HX csökkenti a torzítást, és lehetővé teszi a zene minden finom részletének megtapasztalását. A fejhallgatóban nagy teljesítményű, 40 mm-es meghajtóegység és folyadékkristályos polimer (LCP) membrán található az erőteljes ütemek megszólaltatásához, emellett képes a számos frekvenciasáv pontos visszaadására is 40 kHz felső határig.

. Állítsa helyre tömörített fájljait
A Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX – Digitális hangzásjavító eszköz HX) feljavítja a tömörített digitális zenefájlok hangminőségét, közelebb hozva a nagy felbontású hangzás élményét. A tömörítési eljárás során elveszett, felső tartományba tartozó hangok visszaállításával a DSEE HX gazdag, kristálytiszta hangzást teremt a digitális zenefájlokból.

. A legtökéletesebb vezeték nélküli streaming
Az LDAC kb. háromszoros adatmennyiség továbbítását biztosítja (990 kb/s maximális átviteli sebességgel) a hagyományos Bluetooth® vezeték nélküli hangátvitelhez képest, lehetővé téve a nagy felbontású hangtartalmak kivételes minőségét.

. Akku egész napra, gyorstöltés
A nagy akkumulátorkapacitás és a mindössze 10 perc töltéssel 70 percnyi lejátszást biztosító gyorstöltés gondoskodik a folyamatos zenéről.

. Kéz nélküli hívásindítás dupla koppintással
A könnyű kihangosított hívással szabad folyást engedhet a beszélgetésnek. A telefon a helyén maradhat – egy dupla koppintás, és már beszélhet is.

. Érintéses vezérlés
Egy koppintással vagy ujját a panelen elhúzva számot válthat, felhangosíthatja vagy lehalkíthatja az eszközt, illetve hívást indíthat vagy fogadhat.

. Hordtáska vezetékkel
Az elforgatható fülrészek a kábellel együtt kényelmesen elhelyezhetők a könnyű tárolást biztosító hordtokban.

. Repülős adaptercsatlakozó
Legyen mindig útra kész. A fedélzeti zenehallgatáshoz csatlakoztassa a kábel jack dugóját a repülős adaptercsatlakozóhoz.

. Nagy felbontású hang vezetékes funkcióval
tartozék kábel használatával megszakításmentes nagy felbontású hangot és zajszűrést élvezhet akár 13 órán keresztül.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!