Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Starmaster International Edition (Használt termék)

Activision
1.490 Ft
Menny.:db
1.490 Ft
Menny.:db

Leírás

A Starmaster egy videojáték, amelyet az Atari 2600 videojáték-konzolhoz állítottak elő. Alan Miller készítette, és az Activision 1982. júniusában adta ki. A játék sok szempontból nagyon hasonló az Atari 8 bites számítógépes játékához, a Star Raidershez.
   A játékban a játékos pilótafülkéket pilótáz, azzal a céllal, hogy elpusztítson számos ellenséges hajót, mielőtt négy barátságos csillagbázist elpusztítanának. A játékmenet elsősorban az első személyes pilótafülke nézetben kerül bemutatásra, amely meglepően jó hatással van a 2600 primitív grafikai képességeire való tekintettel.
   A csillagvadász lézeres fegyvereket, pajzsokat és a fénynél gyorsabb meghajtót hordoz. A vadászgépnek korlátozott energiaellátása is van, amelyet a lézerek tüzelése, az ellenséges tűz ütése, csapása vagy egyszerű repülése révén ürít ki. Ha a hajó energiája nullára esik, akkor megsemmisül, és a játék véget ér. Az ellenséges tűz kiüti a harcos alrendszereit (például fegyvereket) az energia elvezetése mellett.
   Az „univerzum” játék egy négyzet alakú galaxis, amely 36 ágazat rácsára van ábrázolva. Minden szektor adhat otthont néhány ellenséges hajónak, mind a csillagbázisnak, akár csak semmi. A játékos „eldobja” a vadászat egy szektorba, hogy ellenséges hajókat vonjon be; miután mind elpusztultak, a játékos továbbmegy egy másikhoz. A játékos csillagbázissal egy ágazathoz is lóghat, és dokkolhat vele (meglehetősen bonyolult folyamat) az energia feltöltéséhez és a sérült alrendszerek kijavításához. Az ellenséghajók viszont a galaxison haladnak át, miközben otthonukban vannak, hogy elpusztítsák a csillagbázisokat.
   A játék akkor nyer, ha minden ellenséges hajót elpusztítanak, vagy elvesznek, ha akár a játékos harcosát, akár mind a négy csillagbázist elpusztítják. Ilyen módon egy játék csak egy bizonyos ideig tarthat, ellentétben a játékokkal, mint például a Space Invaders, amelyek örökké folytatódhatnak.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!