Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

The Mummy (Használt termék)

Ubisoft
990 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron

Első verzió kiadásának dátuma: 2002. november 20.

Műfaj: Platformjáték

Platform: Game Boy Advance

990 Ft
Menny.:db

Leírás

gyors áttekintés

A Brendan Frasier és Rachel Weisz főszereplésével készített 2001-es film alapján ez a verzió nagyban különbözik a konzol verziójától. A játék legnagyobb részét oldalsó görgetővel látják el, amelynek szakaszaiban a játékos jobbról balra mozog, megpróbálva elmenekülni a vízfaltól, elkerülve az ellenségeket és a buktatókat, sőt még a völgy menekülését ismétlődő jelenetet a pillanatra, de ugyanazokkal az elemekkel. Vannak egy-egy kardharci szakasz is, ahol a játékos karddal csap fel egy-egy időben megjelenő ellenségekre, sőt egy első személyes lövési szakasz is, amely hasonlít a halálos végrehajtókra.

Három különféle karakter közül lehet választani: Rick O'Connel, Evelyn O'Connel és Ardeth Bay, amelyek közül választhat az egyes szakaszok elején, mindegyiknek megvan a maga erőssége és gyengesége, és attól függően, hogy melyik karaktert választja ki, melyik színpadot választja az elrendezés jelen lesz (pl. Rick és Evelyn vízmenekülési szakaszában különböző csapdák és ellenségek vannak, amelyeket el kell kerülni).

Összesen tizenegy színpad van, és egy jelszó funkció, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy szabadidőben felvegyék és játszhassanak.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!